Kungligheterna i Kalmar

På sommaren får Kalmar och området runtomkring lite kunglig glans eftersom kungafamiljen samlas på sitt landställe på Öland. I sommar var bland annat kungligheterna på Roxette-konsert i Kalmar och hade man tur kunde man alltså få rocka loss med kungligheterna.

1809518-prins-daniel-och-kronprinsessan-victoria-2

I ett tidigare inlägg har vi skrivit om att det i sommar kanske var bäst att lämna Kalmar och slippa alla översvämningar. Men faktum är att det även i Kalmar finns en massa saker att göra på somrarna och man behöver inte alls åka till en storstad som Malmö eller Stockholm för att göra något kul. En massa evenemang har hållits i trakten i sommar och bland annat var Roxette på besök i Kalmar och bjöd på en riktigt bra konsert.

Kungafamiljen släppte loss till Roxette

I Expressen kan man läsa om att kronprinsessan Victoria och de andra kungligheterna var på plats när Roxette gjorde sin exklusiva spelning. De som sällskapade Victoria under denna kväll var hennes man prins Daniel och även prins Carl-Philip och prinsessan Sofia. De sjöng med till Roxettes låtar och bjöd på riktig allsång tillsammans med bandet. Hela kvällen släppte kungligheterna loss tillsammans med Roxette och de som var på plats och iakttog spektaklet sa att det var Victoria som släppte loss mest. Victoria dansade bland annat till ”Crush on you”, ”Sleeping in my car” och ”Dressed for success”. När Roxette avslutade med “The Look” var kronprinsessan fullkomligt i extas och var uppe och studsade i takt till musiken. Prins Carl-Philip dansade inte loss lika mycket som sin syster, eftersom han var upptagen med att omfamna sin nya hustru Sofia. Men om man vill rocka loss med kungligheter är det alltså Kalmar man ska bege sig till.